راهنما20
کرم چاكلت
شیر، شكر و پودر شكلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
شكر 60 گرم
پودر شكلات 2 قاشق سوپخوری
خامه 150 گرم
پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری
بیسكویت ویفر قهوه نیمكوب شده 5 قاشق سوپخوری
گردو نیمكوب شده 5 قاشق سوپخوری
شكلات دراژه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
دسر خوش طعمِ کرم چاكلت
طرز تهیه:
1. شیر، شكر و پودر شكلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.
2. حال آن را به مخلوط شیر اضافه كنید؛ بعد از آن خامه و گردو را بیفزایید و بگذارید تا كاملا مخلوط خنك و كمی غلیظ شود ولی بسته نشود در آخر ویفر و شكلات دراژه را اضافه كنید و درون قالب مورد نظر بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
3. حال به ظرف مورد نظر برگردانید و تزیین كنید. شما میتوانید از اسپری طلایی خوراكی برای تزیین این کرم استفاده كنید.
مجله زندگی ایده آل