۞ ۞فانوس راهنما۞ ۞

    كد ساعت و تاريخ

    كد ساعت و تاريخ

  • خانه 
  • فانوس 
  • گالري تصاوير 
  • تالار گفتمان 
  • فناوري 
  • ورود 
  • تماس با ما

    [RB:Blog_And_Post_Title]

راهنما33

15 شهریور 1394 توسط فانوس

پاته سیب زمینی یا همان کوکوی شکم پُر

پاته سیب زمینی در واقع همان کوکوی سیب زمینی است. با این تفاوت که داخل آن با مخلوط گوشتی پر می شود. این باعث می شود کوکو طعم متفاوت و دلچسبی داشته باشد. این غذا را می توانید به عنوان یک شام مقوی تهیه کنید.

مواد لازم برای 4 تا 5 نفر

5 عدد متوسط سيب‌زميني
300 گرم گوشت چرخ كرده
3 ق س زرشك
1 عدد بزرگ پياز
2 ق س رب‌گوجه‌فرنگي
روغن؛ به مقدار لازم
1 ق س جعفري تازه خرد شده
3 عدد تخم‌مرغ
2 /1 ق چ زعفران ساييده شده
1 ق چ زردچوبه
نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا سيب‌زميني‌ها را بپزید. در اين فاصله، پياز را پوست بگیرید و به صورت خلالي خرد كنيد، سپس تابه‌اي را آماده كنيد و پس از ريختن مقداري روغن در آن، پياز خلال شده را سرخ كنيد.

2. در مراحل پاياني سرخ كردن پياز، ابتدا نصف مقدار زردچوبه (نصف قاشق چاي‌خوري) و سپس گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد. مواد را هم بزنيد تا گوشت چرخ‌كرده همراه با پياز سرخ شود.

پس از آن، رب گوجه‌فرنگي را به مخلوط‌ گوشت و پياز اضافه كنيد و هم بزنيد تا رب هم كمي تفت داده شود. حالا نصف ميزان زعفران را در يك‌سوم استكان آب‌جوش حل كنيد و روي مواد بريزيد. در ظرف را بگذاريد تا گوشت كمي بپزد.

3. در اين فاصله، زرشك را پاك كنيد و بشوييد. همراه با جعفري خرد شده به مخلوط گوشتي داخل تابه اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد. كمي هم نمك و فلفل بريزيد.

4. سيب‌زميني‌هاي پخته‌شده را پوست كنده و رنده كنيد. سپس باقيمانده زردچوبه و زعفران را همراه با كمي نمك و فلفل سياه به سيب‌زميني رنده‌شده اضافه كنيد. تخم‌مرغ‌ها را هم در اين مخلوط بشكنيد. حالا مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا مايه كوكو آماده شود.

5. تابه بزرگي آماده كنيد و داخل آن مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا روغن كاملا داغ شود. حالا يك كاسه حاوي آب كنار دست‌تان بگذاريد و دستان‌تان را خيس كنيد. يك مشت از مايه كوكو را با يك دست برداشته و كف دست ديگر پهن كنيد. حالا با انگشت، قسمت وسط آن را با دست گود كنيد. سپس مخلوط گوشتي را با قاشق، داخل اين گودي ايجاد شده بريزيد و مايه سيب‌زميني را به طور كامل روي آن برگردانيد؛ به صورتي كه ديگر اثري از مايه گوشتي نمايان نباشد.

6. هر كدام از پاته‌ها را پس از آماده شدن، داخل روغن سرخ كنيد. هر تعداد که می شود به همین شکل پاته درست کنید و سپس آنها را در روغن سرخ کرده و سرو كنيد.

 نظر دهید »

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات
لطفاً نظرات و پيشنهادات خود را در انتهاي مطالب درج بفرماييد پشتيباني فانوس بهترين لحظات را براي شما آرزومند است

پشتیبانی

موضوعات

  • همه

نحوه نمایش نتایج:

وبلاگهاي برتر

  • فرهنگی
  • نورفشان
  • ندا فلاحت پور
  • یاری گر شهید ابراهیم هادی
  • النحیط
  • مدرسه علمیه امام خمینی (ره)-رباط کریم
  • ترنم گل
  • بامهدی ادرکنی
  • معاونت فرهنگی تربیتی مرکز آموزشهای غیرحضوری
  • ضحی (شهیدمحمودرضابیضائی)
  • N.rezaei1362
  • شهید ابراهیم هادی
  • عشق فقط حسین
  • مدرسه علميـه الزهراءکلاردشت
  • مهنــا
  • طلبه عاشق شعر
  • یاس کبود
  • صاحل الامر
  • مصباح
  • یامهدی

جستجو

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

خبرنامه

لطفا اين كد را براي معرفي ما

در سايت يا وبلاگ خود قراردهيد

فانوس

آخرین نظرات

  • *مهدی یار*  
    • *مهدی یار*
    در نگهداری بیشتر شیرینی
  • حسيني  
    • حسینی.خدابنده.زنجان
    در راهنما 35
  • مدرسه علمیه امام خمینی ره رباط کریم  
    • مدرسه علمیه امام خمینی (ره)-رباط کریم
    در راهنما30
  • ذره و آفتاب  
    • معاونت پژوهش شاهین دژ
    • ذره و آفتاب
    در راهنما4
  • فانوس  
    • فانوس
    • ۞ تالار گفتگوي فانوس ۞
    • ۞ ۞ فانوس مصوٌر ۞ ۞
    • ۞ ۞ فانوس نت ۞ ۞
    • ۞ ۞ ۞فانوس راهنما۞ ۞ ۞
    در راهنما2
  • خانم سادات  
    • ناتمام.....
    در راهنما2
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس