راهنما30
مینی چیکن برگر زنجبیلی
مینی چیکن برگر زنجبیلی را به عنوان پیش غذا برای 8 نفر قابل سرو است
مواد لازم مینی چیکن برگر زنجبیلی
فیله مرغ 200 گرم
سبزی (جعفری، ریحان و..) 50 گرم
مایونز ½ پیمانه
برگ گشنیز ¼ پیمانه
نان همبرگر 10 عدد کوچک
پیازچه 2 عدد
سیر 2 حبه
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پوست لیموترش 2 قاشق چای خوری
پودر کاری ½ 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه مینی چیکن برگر زنجبیلی
پوست لیمو را ریز رنده کنید تا 2 قاشق چای خوری شود.
سیر و زنجفیل را خرد کنید. پیازچه ها را هم درشت خرد کنید.
سینه مرغ (200 گرم) را پاک و خرد کنید.
مرغ، سیر، زنجفیل، پودر کاری، پیاز و گشنیز را در غذاساز مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
1 قاشق غذاخوری از این مخلوط را به شکل گلوله در بیاورید و سطح آن را کمی صاف کنید؛ در نهایت باید 10 برگر داشته باشید.
تابه را با روغن مایع گیاهی چرب و روی شعله متوسط گرم کنید. هر طرف برگر ها را برای 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای شود و داخل آن ها خوب بپزد.
به سس مایونز آب لیموی تازه اضافه کنید تا ترش مزه شود و پوست لیموی تازه را رنده کنید و آن را هم به مایونز بیفزایید.
نان برگر ها را از طول نصف کنید.
روی نان برگر ها کمی مایونز لیمویی را بمالید. بعد لایه ای از سبزیجات (هر کدام که دوست دارید: جعفری، ریحان و…) قرار دهید و روی سبزیجات نیز برگرهای آماده شده را بگذارید.
روی مواد برگر را قرار دهید کمی سس روی آن بریزید و نیمه دیگر نان را بگذارید و آن را سرو کنید.