راهنما3
فوت کوزهگری خانه داری
آشنایی با فنون خانه داری,تکنیک های خانه داری
دانستن این نکات برای تمامی خانم های خانه دار لازم است. با اجرای این تکنیکها خواهید دید چگونه کنترل آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.
۱. برای از بین بردن سوختگی ته دیگ یا روغن درون قابلمه یا تابه بهترین روش آن است که نصف لیوان سرکه و نصف لیوان آب را درون ظرف بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید.
۲. برای پیشگیری از جوانهزدن سیبزمینی در سبد آشپزخانه باید آنها را در محیطی به دور از رطوبت و روشنایی قرار دهید.
۳. اگر برنجتان دودگرفته برای از بینبردن بوی دود آن، یک پیاز را پوست بکنید و چند شیار روی آن ایجاد کنید تا بوی برنج را بهخود جذب کند.
۴. اگر تصمیم دارید با کمک چاقو نان را ببرید پیش از بریدن نان، چاقو را بهمدت یکدقیقه درون آب جوش فرو برید.
۵. برای آنکه کیک یا کیک بستنی شما به راحتی از قالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن کیک درون ظرف کف ظرفتان کمی شکر بپاشید.
۶.اگر میخواهید گوشتی نرم و ترد داشته باشید، گوشت را بهمدت ۴۵ دقیقه درون مخلوطی از روغن زیتون و سرکه بخوابانید.
۷. برای جرمگیری سینک دستشویی آن را برای ۱۵ دقیقه از آب و سرکه پر کنید و سپس آن را با کمک اسکاچ بشویید.
۸. اگر از بدلیجات استفاده میکنید بهترین روش برای تمیزکردن آنها پاک کردن ظاهر زیورآلات با خاک اره یا پودر ماشین لباسشویی است.
9. اگر تصمیم دارید از موز برای دراز مدت استفاده کنید. باید آن را درون آلومینیوم بپیچید و در ظرف میوه یخچال قرار دهید.
منبع : مجله زندگی ایده آل