ساندویچ تن ماهی
مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
تن ماهی :730 گرم
پنیر چدار رنده شده :110 گرم
سس مایونز :1/3 پیمانه
گوجه فرنگی :یک عدد
پیازچه :یک عدد
پوست لیمو ترش :یک عدد
برگ تازه جعفری خرد شده :3 قاشق سوپخوری
برگ تازه ترخون خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
کره نرم شده :2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو :2 قاشق چای خوری
خردل :یک قاشق چای خوری
پودر تازه فلفل سیاه :⅛ قاشق چای خوری
نان تست :8 عدد
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
روغن تن ماهی را گرفته و با چنگال خرد می کنیم.
گوجه فرنگی را 8 برش نازک می دهیم.
پیازچه را همراه با ساقه به صورت باریک برش می دهیم.
پیازچه را همراه با جعفری، ترخون، آبلیمو، پوست لیمو، خردل، فلفل سیاه و مایونز در کاسه ای متوسط مخلوط می کنیم.
با استفاده از چنگال ماهی تن بدون روغن را همراه با مواد دیگر به هم می زنیم تا ماهی از حالت ورقه ورقه خارج شده و با مواد دیگر ترکیب شود.
مخلوط ماهی تن را به صورت یک دست بر روی چهار عدد از برش های نان تقسیم کرده، بر روی مواد هر کدام از برش ها حلقه هایگوجه فرنگی و پنیر رنده شده را اضافه می کنیم.
سطح 4 عدد برش نان دیگر را به کره آغشته کرده، نان های کره ای را بر روی پنیرِ چهار برش دیگر قرار می دهیم. سمت کره ای نان به سمت بیرون است تا با کره سرخ شود.
تابه چدنی را بر روی حرارت ملایم گرم کرده، ساندویچ ها را از سمت کره ای بر روی تابه داغ می خوابانیم. به آرامی کره را بر روی طرف دیگر برش ها پخش کرده و حدود 3 دقیقه سرخ می کنیم تا یک طرف آن رنگ قهوه ای ملایم به خود بگیرد.
سپس با استفاده از یک کفگیر فلزی ساندویچ ها را برداشته و به طرف دیگر برمی گردانیم. حدود 3 دقیقه دیگر هم سرخ می کنیم تا طرف دیگر ساندویچ ها قهوه ای رنگ شود.
بلافاصله ساندویچ ها را سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ساندویچ تن ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .