راهنما18
ریس کاکائویی کشی تبریز
ریس کاکائویی کشی: این ریس دردونوع پسته ای و ساده تهیه می شود: اگر بخواهید در خونه این شیرینی را تهیه نمایید میتونید به روش زیر عمل کنید
مواد لازم ریس کاکائویی کشی
شیر: 2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کاکائو: نصف پیمانه
کره:25 گرم
خلال پسته: به میزان لازم
طرز تهیه ریس کاکائویی کشی
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ترجیحا” لعابی یا مسی بریزید، بگذارید رو حرارت ملائم تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته ظرف نچسبد، وقتی غلظت آن مثل فرنی شد از رو حرارت بردارید. کف یک سینی پلاستیک بکشید و مایع رو بریزید توش و صاف کنید بعد روش رو با پسته بپوشانید، بگذارید 5 ساعت دردمای معمولی اتاق بمونه تا خودش رو بگیره، بعدش به صورت مستطیل برش بزنید. میزان کاکائو بستگی به خودتون داره می توانید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشه شکلات شما تیره تر می شود. ریس های حاضری را داخل کپسولهای پلاستیکی می پیچند تا خشک نشوند. نکته: داخل قنادیها به جای شیر از گلوکز استفاده میشه اما کاربا گلوگز توخونه مشکل است.
ریس شیری کشی: این ریس نیز در دو نوع پسته ای و ساده در دسترس می باشد. مثل کاکائوئی هست فقط کاکائو رو حذف کنید و در اواخر پخت کمی وانیل بهش اضافه کنید.
ایران