راهنما24
طرز تهیه بانوفی با بستنی و فندق
مواد اولیه :
فندق 50 گرم
دولچه دی لیچی یا کارامل 4 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 70 % 50 گرم
کشمش 50 گرم
عسل 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین مقداری
موز با اندازه متوسط 6 عدد
ماست پرچرب 200 گرم
برای تهیه بانوفی با بستنی می توانید به دو صورت عمل کنید، بستنی موزی را در منزل تهیه کنید یا از بستنی موزی یا وانیلی آماده استفاده نمایید. اگر برای تهیه بستنی موزی زمان کافی در اختیار ندارید میتوانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و در کمتر از نیم ساعت این دسر را آماده نمایید. اگر میخواهید بستنی موزی را در منزل تهیه کنید باید حتما از ماست پر چرب استفاده نمایید در غیر این صورت در بستنی، دانه های کریستالی یخ به وجود میآید.
دولچهدی ویتی از حرارت دادن طولانی مدت شیر شیرین شده بهدست میآید و ظاهری شبیه کارامل دارد. بنابراین به جای آن از کارامل نیز میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه بانوفی با بستنی و فندق
ارزش غذایی در هر وعده:
369 کیلو کالری، 60 گرم کربوهیدرات، 55.5 گرم قند,، 12.8 گرم چربی، 4.8 گرم چربی اشباع شده، 6 گرم پروتئین.
طرز تهیه :
1. از یک شب قبل، یک کاسه گود و 6 ظرف شیشهای برای بانوفی را در فریزر قرار دهید.
2.چهار عدد موز را خرد کنید و آنها را همراه ماست، دارچین، کشمش و عسل در غذاساز بریزید تا کامل نرم و مخلوط شوند. (اگر موزها رسیده باشند مقدار کمتری عسل اضافه کنید. اما اگر هنوز مقداری سفت هستند، 3 قاشق غذاخوری عسل اضافه نمایید.)
3.مخلوط موز را در کاسه گودی که در فریزر قرار داده بودید، بریزید. سپس دوباره ظرف را درون فریزر بگذارید. بستنی دست کم می بایست به مدت 5 ساعت در فریزر بماند و اگر آن را تا بعد ازظهر روز بعد در فریزر نگه دارید، بهترین حالت خواهد بود.
4. قبل از سرو بانوفی با بستنی، شکلات را رنده کنید و فندقها را درشت خرد نمایید. سپس فندق های خرد شده را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
5.کارامل را مقداری حرارت دهید تا روان شود. سپس 2 موز باقیمانده را تکه کنید.
6.ظرفهای بانوفی را از فریزر بیرون آورید و کارتان را با چیدن یک لایه از موزهای اسلایس شده شروع کنید. بر روی آنها یک لایه از بستنی موزی قرار دهید، سپس کارامل بریزید و در آخر فندق تست شده و شکلات تلخ رنده شده را بیافزایید.